Áldások és Idézetek


„Boldogasszony lánya legyél,
Áldást hozzál, Áldást vigyél.

/ magyar népdal /

Szívemhez szólt ez a idézet, mikor először hallottam énekszóban, és az áldások festését a családom mellett a fő hivatásomnak tartom. Imával teli szívvel festem őket, hogy ne csak egy dekoratív tárgyat készítsek.
A régi időkben a magyar ház elengedhetetlen része volt a házi áldás. Kitették a falra, és függetlenül attól, hogy olvasgatták-e vagy sem, onnan sugározta be a szobát, a házat, és hozott áldást a bentlakókra.
Úgy érezzük, hogy a mai világban is nagy szükség van Isten áldására, és boldogok vagyunk, hogy már több ezer áldásunk talált otthonra. Fontos számomra a tartalom, így a festésre váró idézeteket is ez alapján válogatom. Természetesen szívesen festek más idézeteket is esküvőre, születésnapra vagy ballagásra, és a díszítés is ízlés szerint választható: pipacsok, búzavirágok, szellőrózsák, vagy ettől eltérő minták is. 


Az áldások és idézetek árának meghatározásában fontos szerepet játszott, hogy azt szeretnénk, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, és minden ház falán pihenhessen egy-egy áldás. Áldások


IdézetekMegtetszett valamelyik cserepünk?