Név- és Utcatáblák

Név- és utcatábláinkat mindig közös megbeszélés alapján készítjük, így teret kapnak a megrendelő elképzelései és egyéni ízlésvilága is.
Gyakran érkeznek hozzánk olyan megkeresések például, amelyekben az utcatábla, az utca nevét tükrözi (Bagoly utca, bagollyal).

Készítünk egyszerű házszámokat feles méretű négyszögletes, vagy íves cserépre. A számok színe és díszítése szabadon választható, a számokat  a választott színtől függetlenül árnyaljuk, hogy messziről is jól olvashatóak legyenek.
Vannak egyszerű virágos alapjaink, ilyenek a levendulás, pipacsos, napraforgós vagy más virágkoszorúval megfestett cserepek.Gyakran festünk kis tájkép jellegű cserepeket mezővel, hegyekkel, erdővel, tóval folyóval, attól függően, hogy milyen tájon fekszik a ház.Illetve vállaljuk olyan bonyolultabb festett utcatáblák elkészítését is, mint amilyen például az Árpád vezér utca, Árpád fejedelem portréjával, vagy madarak, állatok képével díszített, egyedi mintákat tartalmazó cserepek.

Festünk dupla utcatáblákat is, ezek egy nagy és egy kicsi cserépből állnak.Valamint négy cserépre festett Óriás utcatábláinkat ajánljuk azok számára, akiknek a ház mérete, úttól való távolsága indokolja a nagyméretű felirat készítését.


Ha valakiben felmerülne az igény, hogy egyedi névtáblát készítsünk számára, nos ilyenre is van lehetőség, mint azt az alábbi példák mutatják.

Tábláinkra alul- felül, vagy két oldalt furatot készítünk, hogy könnyen rögzíthetőek legyenek a ház falára. Vannak, akik csemperagasztóval teszik fel a falra a cserepet, ugyanakkor nem akadály a hungarocell szigetelés sem, csak hosszabb csavart érdemes használni a tábla felfogatásánál. Fontos, hogy a rögzítésnél ne húzzák túl a csavarokat, mert a cserép elpattanhat.